Afrikai szilva (Pygeum africanum): Az egészséges férfiasság legjobb barátja

A férfiak csak akkor érdeklődnek a gyógynövények gyógyító hatása iránt, amikor prosztata- és potenciaproblémák gyötrik őket. Ha Ön is hirtelen érdeklődést mutat idős korában a botanikai szerek iránt, akkor valószínűleg látott már egy afrikai szilva nevű növényt számos, férfiaknak szánt készítményben. Ezért ma megnézzük, mi mindent kínál.

Afrikai szilva

Ahogy öregszünk, el kell fogadnunk, hogy a férfi test egy kicsit másképp működik, mint fiatal korunkban. (Az Ön nyugalma érdekében hozzá kell tennünk, hogy ez a nők esetében is pontosan ugyanígy van.) De nem mindenki tud könnyen megbékélni a hajhullással, a növekvő pocakkal, az apró szükségletek állandó elvégzésének szükségességével és a csökkenő libidóval, amelyet a modern társadalomban a férfiasság egyik fő jellemzőjének tartanak.

Annak érdekében, hogy ne érezzük magunkat a régi vasdaraboknak, érdemes elgondolkodni azon, hogy az afrikai szilvát tartalmazó termékeket is beiktassuk az étrendünkbe.

Hogy milyen hatásai lesznek a használatának, azt a következő bekezdésekben fogjuk megmondani.

🕘 Történelem

Az afrikai szilva, amelyet néha afrikai cseresznyének is neveznek, egy olyan növény, amelynek felhasználása hosszú múltra tekint vissza. Felfedezését Gustav Mann botanikusnak tulajdonítják, aki a 19. század második felében egy kameruni expedíció során találkozott vele. Nagyon is lehetséges azonban, hogy már évekkel korábban is használták. A Pygeum africanum még ma is elismert gyógymódnak számít a hagyományos természetgyógyászatban.

💡 Hatások

Az afrikai szilvát nagyra értékelik a férfi életerőre és potenciára gyakorolt hatásai miatt. Célzott fogyasztása javíthatja a megnagyobbodott prosztata működését. Ezt fájdalomra vagy fertőzésre való hajlam kísérheti. Számos ember az afrikai szilvának tulajdonította azt a képességét, hogy növeli a férfi libidót. Az eddig elvégzett vizsgálatok egyike sem erősítette meg azonban ezt az állítást. (A tudósok hajlamosak azt hinni, hogy ez a prosztata zavartalan működése által okozott másodlagos hatás.)

Afrikai szilva hatások prosztata

Ha szeretné elkezdeni kihasználni az afrikai szilvafa hatásait, semmi sem akadályozza meg abban, hogy recept nélkül kapjon az egészséges prosztataműködéshez szükséges kiegészítőket vagy a férfi vitalitást és egészséget támogató készítményeket.

Milyen tapasztalatai vannak az afrikai szilvafával kapcsolatban?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük